DXN Story

One Dragon, One World, One Market, One Mind

DXN FARM | Phoebe Selva´s Website
DXN Hoofdkantoor

DXN, met zijn hoofdkantoor in Maleisië, heeft een aantal richtlijnen in zijn dagelijkse werkzaamheden, deze zijn;

One Dragon”;

Het gehele proces – Telen, verwerking en de marketing wordt allemaal door het bedrijf zelf gedaan onder strikte kwaliteitscontrole.

One World One Market”;

Elke distribiteur maakt gebruik van wereldwijde bonus met een éénmalig lidmaatschap.

One Mind”;

Het bedrijf en de distribiteuren concentreren zich gelijkgezind alleen op de DXN zaken.

DXN is toegewijd in het volgen van alle aspecten van diens zakenmodel, van Teelt, Verwerking, tot de marketing van de Ganoderma producten totdat het bij de klanten terecht komt.

Dit proces heeft DXN wereldwijde faam bezorgd met zijn prachtige management systeem, onderzoek en ontwikkeling en zo ook door de hoge kwaliteit producten die tegenwoordig op de markt te vinden zijn. DXN staat aan de top van de grootste direct-verkoop-bedrijven in de wereld.

De DXN Linghzi boerderij bestaat uit een gebied van 70 hectaren. Daardoor is het de grootste Linghzi boerderij in Maleisië en de eerste Maleisische Linghzi boerderij die het MS ISO 14001:2004 certificaat heeft ontvangen van de Lloyd’s Register Quality Assurance sinds Juli 2000. Dit verzekert dat alle telings-activiteiten voor de Ganoderma uitgevoerd worden volgens de maatstaven van de MS ISO 14001;2004 standaarden en ze voldoen ook aan de standaarden van de legale eisen die toegepast moeten worden van de milieu-afdeling. In November 2007 ontving de DXN Linghzi boerderij de Malaysian Organic Scheme certificaat van de agricultuur-afdeling, peninsular Malaysia die voldoet aan de Standaarden van MS 1529:2001 certified Organic Farm

De farmaceutische fabriek van DXN beslaat een gebied van 34,000 vierkante meters en het is uitgerust met de nieuwste technologiën voor het verwerken van de Ganoderma. Deze fabriek is de eerste in zijn soort in Maleisië die de TGA (Therapeutic Goods Administration) certificering van het ministerie van Volksgezondheid en Aging Australië heeft verkregen en het is ook geaccrediteerd met MS ISO 9001:2000 certificeringen van de Lloyd’s Register Quality assurance sinds september 1999. Het is ook een van de eerste bedrijven die de GMP (Good Manufacturing Practice) certificaat van de nationale farmaceutische controle bureau en het ministerie van Volksgezondheid in Maleisië heeft gekregen.De twee DXN koffie verwerkings fabrieken hebben een productie gebied van meer dan 42,000 vierkante meters, inclusief moderne uitrustingen voor het produceren van het complete assortiment van voedsel en drankjes. 

DXN’s nieuw opgerichte fabriek die ruimte biedt aan de cosmetische, Juice en Enzyme fabrieken zijn allemaal geaccrediteerd met het GMP-certificaat van de nationale farmaceutische controle bureau en het ministerie van Volksgezondheid in 2007. De fabriek en haar uitgebreide administratiekantoren hebben een totale oppervlakte van ruim 70.000 vierkante meter.DXN Marketing is het eerste MLM bedrijf in de wereld dat het “One World, One Market” concept gebruikt wat er voor zorgt dat distribiteuren van elk land gelijk nieuwe distribiteuren kunnen sponsoren, nationaal of internationaal. DXN is ook de grootste MLM exporteur van Maleisië.Onderzoek en Ontwikkeling is DXN’s missie wanneer het gaat om het veilig stellen van de hoogste kwaliteit voor al hun producten. De geconcentreerde inspanningen van DXN in onderzoek en ontwikkeling hebben voortdurend het bedrijf geleid om producten met de hoogste internationale standaard te maken. En het is ook belangrijk om de producten zoveel mogelijk bij hun natuurlijke oorsprong te houden.

Op 17 juli 2006 heeft het Laboratorium Ministerie van DXN Holdings Bhd het certificaat MS ISO / IEC 17025 Certificaat van Accreditatie toegekend gekregen voor zijn technische bekwaamheid, omschreven toepassingsgebied en de goede werking van het managementsysteem van het laboratorium.

Onderzoek en ontwikkeling benadrukt ook de toewijding van DXN op de lange termijn om de hoogste prioriteit te geven aan milieuvriendelijke praktijken en de menselijke gezondheid in elk stadium van de productie.