Ganoderma

Een Wonderbaarlijke Kruid

Al duizenden jaren wordt Ganoderma door de Chinezen gezien als een hoge kwaliteits-medicijn. De zogenoemde ‘A-one Medicine’ is het beste medicijn, zonder bijwerkingen. Zelfs als het een hele lange tijd word gebruikt. Het kan iemands gestel verbeteren, het vermogen van het lichaam om zichzelf te helen verhogen, het helpt om een gezond lichaam te handhaven en het helpt men om een lang leven te verkrijgen.

Het dubbele effect van Ganoderma is dat het je bloedspiegel kan verhogen of verlagen, dat klinkt natuurlijk vreemd. Maar doordat Ganoderma goed is in het harmoniseren van de lichaamsfunkties en het versterken van de zelfgenezende funktie, kan het immuumsysteem sterker worden.

Succesvolle teling

Wilde Ganoderma is zeer zeldzaam en moeilijk te verzamelen. Zelfs als iemand het per toeval vindt, gaan de effecten altijd verloren als gevolg van veroudering. Het wordt taai als leer. Zij kunnen ook giftig zijn. Omdat ze lukraak worden verzameld is kwaliteitscontrole onmogelijk.
In 1970 heeft een technicus van de Universiteit van Kyoto Foodstuff Scientific Research Institute, Yukio Naci, de ‘Spoor Separeer Teel-methode’ gebruikt om succesvol Ganoderma te telen. Deze methode werd in de Republiek China geïntroduceerd in 1975. En sinds het klimaat en de bodemgesteldheid ideaal waren, is deze techniek wijds overgenomen.

De magische effecten van Ganoderma

Ganoderma is al voor meer dan duizend jaar gehuld in een mysterieus gordijn. Mensen weten alleen; ”Ganoderma kan je jong houden en het kan je een lange levensduur geven als het continu gebruikt wordt”, maar niemand heeft ooit wetenschappelijk onderzocht waarom het zo effectief is.Onder aandachtige onderzoek van zowel Chinese als buitenlandse geleerden in de afgelopen jaren, en de coöperatieve analyse en klinische experimenten uitgevoerd door ziekenhuizen, hogescholen en farmaceutische fabrikanten, is de uitgebreide werkzaamheid eindelijk ontdekt. Het is een hemocatheresis, detoxicant, diureticum, lever beschermer, darm regulator, cardiotonic, bloeddruk schatter, een koude tonic, antitussief en slijmoplossend, een kalmerend en een anti-tumor drug.

Is het echt waar dat Ganoderma de redder is voor moderne ziektes

en dat het een ‘Universeel Medicijn’ is voor alle ziektes?

De eerste vraag is of Ganoderma effectief kan zijn op allerlei soorten ziekten. Ons antwoord is “ja”, omdat het in staat is om de gezondheid van de moderne mens te behouden. Voor een ongezond persoon kan Ganoderma invloed hebben op de zwakste delen van het lichaam. Voor een patiënt, kan het de bron van de ziekte uitroeien. Daarna kan men herstellen. 

Ganoderma kan een onevenwichtig lichaam veranderen in een gezond lichaam. Er is geen verschil tussen de menselijke rassen, oude of moderne mensen. Ganoderma heeft een effect op alle mensen. Dezelfde mensen over de hele wereld zullen dezelfde resultaten verkrijgen. 

Als een patiënt zich goed bezig houd met Ganoderma, is het alsof de medicijn van de patiënt een hoogtepunt bereikt qua effectiviteit. Er is in feite nog nooit een persoon voorgekomen die negatieve of inefficiënte resultaten heeft verkregen. 

Heb je ooit gehoord dat iemand zijn koffie vergeten te drinken was?

Dankzij de Ganoderma Paddestoel kan het extract worden gemengd met een hoge kwaliteit Arabica koffie uit Brazilië. Hierdoor ontstaat een zeer unieke smaak en een zeer positief effect op het lichaam.De Ganoderma Paddestoel bevat bijna 200 voedingsstoffen die een positief effect op ons lichaam hebben. Één van die ingrediënten is Germanium, één van de meest helende stoffen in de natuur. De Ganoderma Paddestoel is een deugdzaame plant, die dus niet bijwerkingen bevat die het lichaam verzwakken na langdurig gebruik. Mensen hebben de neiging om hun dagelijkse vitamine dosis te vergeten in te nemen of ze moeten hun voedingssupplement opgeven omdat ze niet genoeg geld hebben.